Försäljning
Mån-Fre: 09.00-18.00
Lördag: 11.00-15.00
Söndag: Stängt

Verkstad/reservdelar
Mån-Fre: 07.00-17.00

Kontakt:
Telefon: 0300-430 400
Email: info@autolounge.se

Om oss

Auto Lounge Kungsbacka AB startade 2006 och är återförsäljare av Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo, Abarth och driver MECA verkstad.

Auto Lounge är Skandinaviens största enskilda Fiat återförsäljare

Ett betyg på vår långvariga positiva framgång är utmärkelsen årets Gasellföretag 2014, 2015 och 2016 från Dagens Industri. Vi står inför en närmast explosionsartad ökning av nya bilmodeller de kommande två åren, ny och större verkstad, biltvätt och rekonditioneringsverkstamhet, samt helt ny bilhall som står klar hösten 2017.

En spännande framtid minst sagt- vill Du följa med oss?

Vill du bli en del av vårt fantastiska team?

AUTO LOUNGE ANSTÄLLER!
Auto Lounge växer så det knakar- 2018 var ett superår och 2019 slog alla rekord också. Vi söker nu ett par härliga medarbetare till.

Tveka inte att söka om Du känner att någon av nedanstående tjänster skulle passa just Dig.
Skriv och berätta till linda@autolounge.se

Mekaniker- Vi söker en erfaren och skicklig mekaniker som tycker om problemlösning, ordning & reda till vår auktoriserade verkstad för FIAT, Abarth, Alfa Romeo, Jeep & Subaru. Du ska tycka om
Rekonditionerare- Du kommer att arbeta med att utföra lackbehandling, polering och tvätt av nya och begagnade personbilar. Vi söker Dig som är mycket erfaren inom yrket- minimum 3 år. Vi söker Dig som är glad, mycket noggrann, effektiv och en självgående person som brinner för att leverera på högsta nivå.